Ochtend

11 September, ochtend

Hij had zijn web al bijna af en het zag er prachtig uit. Jammer genoeg had meneer het web pal boven het tuinpad op ooghoogte gehangen, vlak voor de tuindeur. Ik moest het web dus wel stukmaken om over het tuinpad te lopen. Toen ik even later weer via de achterdeur naar binnen wilde gaan had de spin alweer de eerste draden gespannen om een nieuw web aan te hangen. Ik heb meneer maar even naar een ander plekje in de tuin gebracht, want om nou de hele dag zijn spinnenwebben kapot te moeten maken.

3 gedachten over “11 September, ochtend

  1. Er kwamen mij een keer 2 kinderen tegemoet door zo’n gangetje achter achtertuinen,
    zij hadden nergens last van, ik stond ineens 2 keer om me heen te maaien: spinrag in ’t gezicht (jekkie!)
    Zij bleken onder de webben door gelopen te hebben… 💡 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.