14 September, ochtend

Het is onvoorstelbaar, zo veel naaktslakken in mijn tuintje. Alleen al uit de achtertuin heb ik volgens mij meer dan 200 slakken over de schutting het plantsoen in gegooid. En ik vind ze allemaal rondom de dahlia in mijn tuin. Ik begin zo langzamerhand te geloven dat de dahlia een soort van slakkenfabriek is, waarom anders vind ik ze altijd in die buurt terwijl de plant zelf ongeschonden is? Ik bedoel maar, wij vallen de ooievaar toch ook niet aan?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “14 September, ochtend”

  1. Margo avatar

    Exact zo’n slak heb ik gefotografeerd, met zo’n oranje randje. Die zat bij een op de grond gevallen mini-tomaatje. Dacht dat ‘ie ervan zat te smikkelen, maak mogelijk deed ‘ie alleen een poging er overheen te kruipen/glijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *