Ochtend

14 September, ochtend

Het is onvoorstelbaar, zo veel naaktslakken in mijn tuintje. Alleen al uit de achtertuin heb ik volgens mij meer dan 200 slakken over de schutting het plantsoen in gegooid. En ik vind ze allemaal rondom de dahlia in mijn tuin. Ik begin zo langzamerhand te geloven dat de dahlia een soort van slakkenfabriek is, waarom anders vind ik ze altijd in die buurt terwijl de plant zelf ongeschonden is? Ik bedoel maar, wij vallen de ooievaar toch ook niet aan?

Eén gedachte over “14 September, ochtend

  1. Exact zo’n slak heb ik gefotografeerd, met zo’n oranje randje. Die zat bij een op de grond gevallen mini-tomaatje. Dacht dat ‘ie ervan zat te smikkelen, maak mogelijk deed ‘ie alleen een poging er overheen te kruipen/glijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.