Ochtend

20 September, ochtend

Toen ik gisteren thuis kwam van een weekendje Drenthe vond ik voor de voordeur een vuilniszak met inhoud. Geen idee wat er in zou zitten, dat kon natuurlijk van alles zijn. Maar na voorzichtig knijpen in het plastic kon ik opgelucht adem halen. De zak bleek gevuld te zijn met druiven, collegaH had het er al over gehad dat de druiven bijna klaar waren. Dankjewel CollegaH, de druiven waren goed voor vijf liter sap.

4 gedachten over “20 September, ochtend

  1. Als ik zo om mij heen kijk is het een goed druiven jaar
    Ik ken ook iemand met druiven en die doet er volgens mij niks mee
    of het moet dit jaar voor het eerst zijn
    zal ik eens een balletje opgooien of zeg je.??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.