20 September, ochtend

Toen ik gisteren thuis kwam van een weekendje Drenthe vond ik voor de voordeur een vuilniszak met inhoud. Geen idee wat er in zou zitten, dat kon natuurlijk van alles zijn. Maar na voorzichtig knijpen in het plastic kon ik opgelucht adem halen. De zak bleek gevuld te zijn met druiven, collegaH had het er al over gehad dat de druiven bijna klaar waren. Dankjewel CollegaH, de druiven waren goed voor vijf liter sap.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “20 September, ochtend”

 1. Rian avatar

  Vijf liter? Wow, dat is veel !

 2. Margo avatar

  Wat heb je die druiven mooi uitgelicht! Met je flitser?

 3. Ina avatar

  Als ik zo om mij heen kijk is het een goed druiven jaar
  Ik ken ook iemand met druiven en die doet er volgens mij niks mee
  of het moet dit jaar voor het eerst zijn
  zal ik eens een balletje opgooien of zeg je.??

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Nou, van mij mag je een balletje op gooien hoor :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *