Ontbijten blijft voor mij een lastig iets. Ik weet dat het moet en dus doe ik mijn best ’s morgens iets te eten.Ik heb al van alles geprobeerd:

Brood uit de vriezer: nog steeds heel koud wanneer ik aan ontbijten toe ben, en heel lang het zelfde beleg omdat met 1 broodje per dag het weken duurt voor een potje jam leeg is. Met meerdere open potjes gaat het maanden duren voor het op is. Van die een-persoonscupjes vind ik dan weer zonde van het geld. En de boter krijg ik nooit op voor het een rare gele kleur gaat krijgen.

Mueslibol: heeft geen boter of beleg nodig en hapt lekker snel weg. Maar na een hele tijd dit gedaan te hebben gaan ze toch een beetje tegen staan.

Ontbijtpap: Valt tot nu toe best mee. Ik moet alleen nog wat meer gevoel krijgen bij de verhouding melk/pap, deze ochtend 4 eetlepels (voorheen schudde ik het zo uit het pak met wisselend resultaat). 4 Lepels is te veel, morgen worden het er dus drie.