24 September, ochtend

Rond deze tijd bloeien de anemonen, en anemonen vind ik prachtig. Die prachtig witte bloemen op hoge stelen….  Wanneer ik dan ook ergens een herfstanemoon in de aanbieding zie, neem ik die mee (straks maar weer eens neuzen bij het tuincentrum denk ik). De meeste anemonen in de aanbieding zijn uitgebloeide planten die niet meer aantrekkelijk zijn voor de verkoop. Nadeel is dan wel weer dat, wanneer het kaartje van de plant weg is, ik niet kan zien wat de kleur van de bloem is. Deze bleek dus roze te zijn en helaas niet wit (wat ik het mooiste vind). Maar er zit heel wat wit in en het feit dat de anemoon dubbelbloemig is vind ik ook mooi. Ik denk dat ik deze winter maar eens ga proberen te stekken zoals in dit filmpje wordt voorgedaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “24 September, ochtend”

 1. FotoAnna avatar

  Wat een mooi soortje anemoon is dit en wat heb je haar mooi vastgelegd…
  met als extraatje de druppeltjes… heel mooi Marmein !!
  Fijne weekend groetjes Anna

 2. FotoAnna avatar

  …nu zie ook het luisje… :-)))
  Lieve groetjes Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *