Ochtend

27 September, ochtend

Het was gisteren een heerlijk dagje. Het begon met mist, uiteraard even lekker wezen wandelen in het bos waar het stikt van de paddenstoelen, en in de middag brak de zon door, dat maakte het zoeken naar vlierbessen leuk. Ik kwam met twee zakken vol bessen terug waardoor het enige tijd duurde voor ik alle bessen in de sappan had zitten. Maar het leverde wel 5 liter sap op, een mooie basis voor vlierbessenwijn (die ik dan weer maak onder het genot van een glaasje vlierbloesemwijn). Je zult begrijpen, aan de foto’s van de ochtendwandeling ben ik nog niet toegekomen.

3 gedachten over “27 September, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.