29 September, ochtend

Het was een van de eerste planten die ik in mijn tuin zette. De roos moest de kale pergola voor mijn oprit gaan versieren. Maar na 2 jaar is de roos nog net zo hoog als toen ik hem plantte. Bloeien doet hij ook amper, heel af en toe een miezerig bloempje. Hij blijft dus niet lang staan in mijn tuin denk ik. Maar deze week zag ik dat de roos toch wat redelijke bloemen had geproduceerd. Hij krijgt nog een kans op een ander plekje in de tuin denk ik.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “29 September, ochtend”

 1. Rian avatar

  Als deze van de bedoelde struik is, verdient hij een herkansing.

 2. Jetske avatar

  Misschien geen goede rozengrond?
  Dat hebben wij hier namelijk ook niet.

 3. Lidy avatar
  Lidy

  op onze volkstuin zijn er ook soms planten die het op die plek niet doen. Na verplaatsen zijn ze je heel dankbaar en groeien en bloeien dan wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *