Ochtend

29 September, ochtend

Het was een van de eerste planten die ik in mijn tuin zette. De roos moest de kale pergola voor mijn oprit gaan versieren. Maar na 2 jaar is de roos nog net zo hoog als toen ik hem plantte. Bloeien doet hij ook amper, heel af en toe een miezerig bloempje. Hij blijft dus niet lang staan in mijn tuin denk ik. Maar deze week zag ik dat de roos toch wat redelijke bloemen had geproduceerd. Hij krijgt nog een kans op een ander plekje in de tuin denk ik.

3 gedachten over “29 September, ochtend

  1. op onze volkstuin zijn er ook soms planten die het op die plek niet doen. Na verplaatsen zijn ze je heel dankbaar en groeien en bloeien dan wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.