Ochtend

30 September, ochtend

Mijn weekend is vandaag al begonnen. Morgen worden de bomen uit mijn zijtuin weggehaald en daarvoor moet ik vandaag de boel daar ontruimen. Regenton we, houthok afbreken, plantjes verplanten etc. Morgen toezien op het werk en voor koffie zorgen en dit weekend lekker het bos in paddestoelen zoeken. Maar nu eerst de conifeer in de voortuin weghalen en naar de vuilstort brengen.

6 gedachten over “30 September, ochtend

  1. Dit is zeker een ieniemienie paddestoeltje.? Hier wordt ook alles weggehaald, het grijpertje staat achter in de tuin te ronken en de blauwe regen is al weg. Het is nu al een kale bedoening! Doe je de boerenjasmijn toch weg?

  2. Nee, de jasmijn en de kers blijven staan. Gisteravond heb ik de conifeer uit de voortuin gehaald. Dat geeft al meteen een heel ruimtelijk gevoel.
    Als ik alles versleept en verplant heb en het nog steeds droog is ga ik eens kijken wat ik nog meer uit de voortuin kan gooien. Het is daar een wild zooitje van door elkaar groeiende groenblijvers.

  3. wat leuk,
    deze lijkt hel erg op die paddestoeltjes die ik vanmiddag bij ons in de haagse stadstuin ontdekte, wij hebben er de ‘violette gordijnzwam’ van gemaakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.