2 Oktober,ochtend

Zo. De boel is kaal, slechts twee bomen hebben het overleefd, de jasmijn en de (naar wat ik denk) de kers. Maandag worden de stobben weggehaald, ondertussen kan ik gaan fantaseren over de beplanting. In ieder geval komt er een beukenhaag en ga ik lekker veel bloembollen planten. Maar eerst moet de bestrating gedaan worden, de eerste offerte is onderweg.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “2 Oktober,ochtend”

  1. Jetske avatar

    En een nieuw hekje?
    Ik krijg steeds meer de indruk dat je daar heel mooi woont.

  2. Karin avatar

    Dat is een hele verbetering. De buren in het volgende hoekhuis waar wij op uit kijken hadden ook een jungle waar al 10-20 jaar niets aan gedaan was. Tot buuv het zat was. In die jaren was er een klimop via hun boom in onze berk verder gegroeid……. buurman was nietsvermoedend aan het snoeien tot hij de klimop doorknipte, en onze berk weer rechtop zwiepte en het stuk boom v/d buurman onbereikbaar hoog bungelde…..

    Daar had ik bij willen zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *