3 Oktober, ochtend

Geplaatst op

Zon en druppels, altijd een dankbaar onderwerp. Gelukkig stond er niet al te veel wind bij het maken van deze foto’s want met het kleinste zuchtje wind wiegen de bloemen op de hoge stelen van de ijzerhart al flink heen en weer.

5 reacties op “3 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Je hebt de verbena heel mooi gevangen Marmein…
    het schittert en ik vind het schitterend !!
    Lieve zondag groetjes Anna

  2. Jouw druppelfoto’s zijn altijd het mooist. Ik bezoek heel wat fotografensites maar nooit zie ik ergens zulke mooie druppels als de jouwe. En hoeveel druppelfoto’s ik zelf ook maak, ze benaderen nooit het hoge kwaliteitsniveau van jou. Maar ik geef niet op en blijf het proberen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.