11 Oktober, ochtend

Als je je ontbijtje nog niet gehad hebt moet je het filmpje misschien maar niet afspelen. Ik ben even aan het oefenen geweest met de filmfunctie van mijn camera. Deze slak lag op mijn tuinpad een afgevallen rozenblaadje te verorberen. Ik kom er net achter dat ik vergeten ben een muziekje of zo er onder te zetten waardoor je aan het eind van het filmpje hoort hoe ik schrik van xarak die ineens een kopje tegen mijn hoofd geeft (ik hing net met mijn hoofd achter de camera die op een bonenzak lag.

Even een tip voor Pa: even op het witte driehoekje klikken om de film af te spelen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

8 reacties op “11 Oktober, ochtend”

 1. Rian avatar

  Prachtig filmpje ! Topcamera.

 2. FotoAnna avatar

  Een ware genot om naar te kijken Marmein !!
  Lieve groetjes Anna

 3. klaproos avatar

  wahhaha,
  dat schrikken viel wel mee:-)

  maar wat een tempo heeft die slak zeg, geweldig….

 4. Margo avatar

  Wat leuk, nooit geweten dat slakjes mondjes hebben. Het kan niet anders natuurlojk, maar als je ‘m zo in het blaadje ziet happen denk ik wel, goh hij eet net als wij! 🙂

 5. Anita avatar

  Geweldig! En minder vies dan ik had verwacht. Naaktslakken zijn niet mijn favoriet… Maar zo’n oranje slak met een zonnetje erachter – best mooi. En hij eet een smetteloos wit rozenblaadje, dat helpt ook.
  Ik vond nou juist dat hij erg langzaam eet. Maar daarover verschillen de meningen 🙂 En ondertussen staat mijn warme hap aan te branden…
  Groet, Anita

 6. Anne C avatar
  Anne C

  Ach, wat práchtig!

 7. Laura avatar
  Laura

  Dat licht dat door z’n lichaam schijnt… schitterend!
  En hóren we hem nu inderdaad eten, met dat ‘crunch’-geluid?

  Vogelgekwetter is ook een mooi muziekje eronder toch 🙂

 8. Marie-Claire avatar

  Goh, grappig dacht dat ik hier ook een reactie bij had gezet.. erg mooi !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *