Ochtend

12 Oktober, ochtend

Iemand die niets vermoedend door mijn huis wandelt, moet al snel denken dat ik een alcoholist ben. Her en der staan dozen met lege wijnflessen. Niet dat ik die allemaal leeggedronken heb hoor…… De flessen krijg ik van vrienden en familie toegeschoven zodat ik daar straks mijn eigen gemaakte wijn in kan doen.

6 gedachten over “12 Oktober, ochtend

  1. Heb je al ervaring bij het wijn maken?
    We hebben ook nog een groot vat in de kelder staan, maar niet de moeite genomen om de wijn te bottelen…het smaakt namelijk naar azijn.

  2. @Jetske: ik heb vorig jaar voor het eerst wijn gemaakt, ervaren ben ik dus niet. Ik zit zelf ook met een zure wijn van bessen. Nu schijn je dat te kunnen verhelpen met acidex, zoals in dit artikel wordt aangegeven. Dat ga ik dus maar eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.