12 Oktober, ochtend

Iemand die niets vermoedend door mijn huis wandelt, moet al snel denken dat ik een alcoholist ben. Her en der staan dozen met lege wijnflessen. Niet dat ik die allemaal leeggedronken heb hoor…… De flessen krijg ik van vrienden en familie toegeschoven zodat ik daar straks mijn eigen gemaakte wijn in kan doen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “12 Oktober, ochtend”

 1. Rian avatar

  Veelzijdig hoor !

 2. klaproos avatar

  wat leuk,

  roep maar als ze weer vol zijn hoor,
  ik kom je graag helpen, en anders ook trouwens 🙂

 3. Jetske avatar

  Heb je al ervaring bij het wijn maken?
  We hebben ook nog een groot vat in de kelder staan, maar niet de moeite genomen om de wijn te bottelen…het smaakt namelijk naar azijn.

 4. Ina avatar

  Ik zal hier maar niet zeggen wat ik in het weekend gehoord en gezien heb 8)

 5. Laura avatar
  Laura

  Bijzondere perspectiefwerking krijg je zo 🙂

 6. Marmein avatar
  Marmein

  @Jetske: ik heb vorig jaar voor het eerst wijn gemaakt, ervaren ben ik dus niet. Ik zit zelf ook met een zure wijn van bessen. Nu schijn je dat te kunnen verhelpen met acidex, zoals in dit artikel wordt aangegeven. Dat ga ik dus maar eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *