15 Oktober, ochtend

Geplaatst op

Het liefst ligt meneer bij mij op schoot. Lekker opgerold en zo af en toe met een tik van zijn pootje aangeven dat hij weer even geaaid wil worden. Een tijdje is dat prima natuurlijk maar daarna wil ik toch echt iets doen op de laptop. Gelukkig kan ik hem dan meestal overhalen om op de rug van de bank te gaan liggen. Nadeel is dan weer dat ik hem daar zo lekker zie liggen dat ik zin krijg om er bij te gaan liggen of maar vroeg naar bed te gaan. In mijn geval geen optie daar ik na een uurtje of zes steevast wakker wordt en wat moet je nou doen om een uur of vijf ‘smorgens?

Gisteravond heb ik geprobeerd een foto van hem te maken terwijl hij weer op de rugleuning lag. Zonder flits en met bestaand licht. Ondanks dat hij heel stil lag en ik de camera op een statief had is de foto toch bewogen. Maar ach, dat heeft ook wel weer wat.

2 reacties op “15 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Met deze foto toon je aan hoe geweldig knap het is van ons en onze camera’s om scherpe foto’s te maken. Ik kan me voorstellen dat deze foto je verrast heeft. Als hij z├│ stil lag en de camera op een statief…

  2. Xarak in een zandstorm zo lijkt het.
    Lijkt me wel makkelijk als je maar zo weinig slaap nodig hebt.
    Ik ben een grote slaapkop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.