16 Oktober, ochtend

Toen ik gistermiddag wat hout uit het houthok haalde, bleek onder een van de blokken een eikeltje te liggen. Eigenaardig. Hoe zou dat daar nou komen? Toen de blokken bezorgd werden, zijn ze van een aanhanger afgegooid. Daarna heb ik ze met behulp van een kruiwagen naar achteren gebracht en opgestapeld in het houthok. Dat de eikel door dat hele proces aan het gekloofde hout is blijven plakken lijkt mij sterk. En daar ik geen eikenbomen rondom het huis heb staan kan het er ook niet tussen zijn gevallen.

Het zou door een beestje er tussen gepropt kunnen zijn, maar wat voor beestje. Vlaamse gaaien zie ik wel heen en weer vliegen met eikels in hun bek, maar of ze zo’n eikel tussen houblokken stoppen? En dan ook nog zo’n 15 centimeter diep?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “16 Oktober, ochtend”

 1. Ank avatar

  Wat dacht je van muizen?

 2. Jetske avatar

  Een eekhoorn? 😉

 3. Margo avatar

  Was er geen hapje uit genomen? Het is wintervoorraad voor een muisje of iets dergelijks. Gauw terugleggen anders kijkt dat muisje straks op zijn neus als hij aan zijn eikeltje wil beginnen, en het ligt er niet meer. Leg er nog een paar naast en stel hè camera in op time lapse. Heb hè de volgende dag een spannend filmpje te bekijken! :mrgreen:

 4. Margo avatar

  Mijn iPhone schrijft steeds hè als ik je wil schrijven! 👿

 5. Selma avatar
  Selma

  Hallo Marmein,

  Wat een prachtige foto’s maak je. Ik kwam toevallig op je site terecht omdat ik foto’s van bloemen wilde bekijken. Ik maak zelf ook vaak van dit soort foto’s om ze daarna te schilderen.
  Ga a.u.b. door met dit genre foto’s. Leuk om ook je verhaal erbij te volgen.

  Selma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *