De laatste paar dagen zit ik een beetje in de lappenmand. Onder een kies is de zenuw gaan ontsteken en vanaf woensdag is dat flink pijn gaan doen. Vrijdag kon ik bij de tandarts terecht en heb wat ontstekingsremmers gekregen en het advies om paracetamol of iets dergelijks te nemen. Gisteravond hielpen ook de standaard pijnstillers niet meer, heb ik de dienstdoende tandarts gebeld en ben ik gisteravond de pijnstiller  tramadol op gaan halen bij de apothekerspost.

Vandaag ook nog even bij de tandarts langs, want tot nu toe helpt ook de tramadol niet echt Mijn eigen tandarts heeft pas over een maand de tijd voor een wortelkanaal behandeling, ik hoop maar dat ik in het ziekenhuis eerder geholpen kan worden.

Gistermiddag was ik het zo zat dat ik besloot dat ik mijzelf maar eens flink in de watten moest leggen. Voor Marmein betekend dat natuurlijk iets op fotografiegebied kopen en dat heb ik gedaan, en hoe! Ik heb mijzelf getracteerd op een nieuwe macrolens met image stabelizer (Canon EF 10mm f/2.8 Macro IS USM) . Mijn oude lens staat nu op marktplaats en tot hij verkocht is kan ik mooi kijken wat de verschillen zijn. Het eerste verschil bleek al uit dit grassprietje: met de oude lens moest ik handmatig scherpstellen, met mijn nieuwe lens kon dat op de automaat. Zodra ik mij weer wat beter voel ga ik weer eens verder testen.