18 Oktober, ochtend

Geplaatst op

Bijna dagelijks gooi ik minstens 10 slakken over de schutting richting het plantsoen. Geen idee waar ze allemaal vandaan komen (of zouden ze terug komen kruipen?) Ik sta wel helemaal alleen in mijn strijd tegen deze veelvraten. De dahlia biedt geen enkele hulp, die buigt zelfs haar hoofd voor de slakken zodat ze alleen hun nek hoeven te strekken om te kunnen eten.

3 reacties op “18 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Tja.. dat levert dan wel weer een prachtig filmpje op, maar ik wilde dat ik het wist, bij mij op het beton (en het metselwerk) van galerij en trap stikt het van de mini-slakjes mét huis.. en we hebben weliswaar wel wat planten hier staan, maar waarom ze hier dan ‘te voorschijn komen’ ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.