18 Oktober, ochtend

Bijna dagelijks gooi ik minstens 10 slakken over de schutting richting het plantsoen. Geen idee waar ze allemaal vandaan komen (of zouden ze terug komen kruipen?) Ik sta wel helemaal alleen in mijn strijd tegen deze veelvraten. De dahlia biedt geen enkele hulp, die buigt zelfs haar hoofd voor de slakken zodat ze alleen hun nek hoeven te strekken om te kunnen eten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “18 Oktober, ochtend”

  1. Marie-Claire avatar

    Tja.. dat levert dan wel weer een prachtig filmpje op, maar ik wilde dat ik het wist, bij mij op het beton (en het metselwerk) van galerij en trap stikt het van de mini-slakjes mét huis.. en we hebben weliswaar wel wat planten hier staan, maar waarom ze hier dan ’te voorschijn komen’ ??

  2. Rian avatar

    Vernielen ze je tuin? Een diep bord met bier bezorgt ze een vrolijk einde maar wel een einde…

  3. Margo avatar

    Rotbeesten. Bier inderdaad, kun je dat bord zo over je schutting kiepen. Zonder bord dan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *