26 Oktober, ochtend

Pinky Winky, zo heet deze hortensia die ik dit weekend een tijdelijke plaats in de tuin heb gegeven. De bloemen beginnen wit en eindigen in de herfst met een rode kleur. Maar Pinky winky, hoe komt een kweker nou op zo’n naam. Ik stel mij dan zo voor dat hij/zij dan eindelijk een plant heeft weten te kweken en dan ineens beseft dat er nog een naam bedacht moet worden. De ruzie met schoonma is nog niet bijgelegd, dus die naam kan niet gebruikt worden. De favoriete zanger van manlief ligt helemaal niet goed bij vrouwlief, dus dat kan ook niet…… Alle kinderen zijn ook al vernoemd, dus tja, wat voor naam bedenk je dan?

Tijdens het nadenken loopt zo’n kweker dan door de kamer en breekt bijna zijn nek over zo’n teletubbiespop……… Hee, tinky winky, roze hortensia, pinky winky?  En hup, een nieuwe naam is geboren…..

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Oktober, ochtend”

  1. Laura avatar
    Laura

    Hahaha, leuk bedacht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *