Ochtend

29 Oktober, ochtend

Ik geloof dat het de hoogste tijd wordt voor een paar nieuwe klompen. De afgelopen twee weken ben ik een paar keer bijna ondersteboven gegaan doordat de zool ergens achter bleef hangen. De vraag is alleen met wat ik ze ga vervangen. De klompen hebben nooit lekker gezeten. Bij schoeisel zonder hiel heb ik altijd het gevoel dat ik een van de twee ga verliezen. En zo af en toe gebeurd het dan ook dat ik bij een stap naar voren nemen ik de klomp van mijn voet schop.

Eerder dit jaar kocht ik een soort van afgeknipte laarzen voor in de tuin, maar toen ik mijn voet gebruikte om de rand van de schop zette om deze de kleigrond in te drukken bleek de zachte zool geen enkele bescherming te geven. De zweedse klompen moesten dus weer aan. Maar eens kijken of er ook dit soort klompen met een hiel zijn.

8 gedachten over “29 Oktober, ochtend

 1. Plak de boel lekker vast met een stevige lijm! Niks mooier dan van die versleten klompen! Het plaatje is al mooi!

 2. Of gewoon echte gele (boer’n)klompen.
  Hoe krijg je op deze foto het onderwerp zo mooi zonder storende achtergrond?
  Ik mag van mijn eega nog wel eens zijn culinaire resultaten fotograferen. Een dergelijke achtergrond zou perfect zijn voor dergelijke fotografie.

 3. Ik heb voor de achtergrond wit karton tegen de muur gezet en onder de klompen zelf ook zo’n wit karton neergelegd. (in dit geval van dat karton waar je een foto op kunt plakken) Heel simpel, maar het werkt 😀

 4. @Jetske
  Er bestaan mini fotostudio’s; een soort wit vierkant tentje, om dingen zonder storende achtergrond op de foto te zetten. De witte zijwanden geven meteen een mooi diffuus licht.

  Voorbeeld: http://www.fotosg.nl/product_info.php?products_id=5085
  Betere foto: http://www.cameratools.nl/default.asp?pageid=85&docid=118&artdetail=GIOMINISTUDIO&webgroupfilter=125,580,1745,1761&language=nl

  Maar als je handig bent met de naaimachine (met bamboestokjes in zijnaad b.v.)
  kan je zoiets ook zelf maken 😀

  De oude klompen zijn fraai! Ik zou ze ergens ophangen aan schuur of schutting, voor plantjes of als schuilholletje voor vogels. Als ze toch al niet lekker zaten… (is het nu wel het moment) 😀

 5. @Marmein en Laura, dank voor jullie tips.
  Het geeft een extra mooi effect omdat je deze foto’s hebt geplaatst zonder kaders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.