Ochtend

2 November, ochtend

Op het muurtje langs mijn tuin stond een wit hekje van een meter of twaalf. Ik wilde hem eigenlijk op marktplaats zetten met de melding ‘gratis maar wel zelf demonteren’ , maar BuurmanP zei dat ik er toch wat voor moest vragen, zo’n hekje was best wel wat geld waard. En zowaar, er kwam een bod van 50 euro op, en de klant moest hem alsnog zelf demonteren.

Ik had van te voren even getest of de schroeven er een beetje makkelijk uit gingen, en dat bleek zo te zijn. Binnen de kortste keren had ik de helft van de schroeven er uit. Toen mijn klant belde om een afspraak te maken inschatte dat het demonteren aardig wat tijd zou kosten kon ik aangeven dat dat wel zou meevallen gezien mijn ervaring. Waarop meneer spontaan uitriep dat het hek wel heel los moest zitten dat ik die schroeven er als vrouw uit kon krijgen. Nou ja…..

Toen de klant het hek in de aanhanger had liggen kreeg ik nog twee bossen bloemen, een paar zeeppompjes voor aan de wand en reflectors voor aan de wieldoppen van mijn auto (ik wist niet eens dat die dingen bestonden). Zijn broer en zus zaten in de handel, die hadden nog wel eens wat over en daarvan had hij wat voor mij meegenomen. Of ik de reflectors ga gebruiken weet ik niet, de rozen en lelies staan in ieder geval mooi in een vaas in de kamer.

2 gedachten over “2 November, ochtend

  1. ja, mooi verhaal. Eigenlijk ben ik dan ook wel nieuwsgierig naar hoe dat hekje eruit zag….
    Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.