HDR

Een volgend HDR probeersel

Gistermiddag ben ik nog even op pad geweest om foto’s te maken waarmee ik vervolgens een HDR foto van kon maken. Het werd de Horte, wat herfstbos, wat gebouwen, genoeg voor wat HDR-experimenten.  Zo is er bijvoorbeeld een kleine ophaalbrug naar de tuin op het landgoed. En in de tuin zelf staat een kleine druivenkas. Een eigenaardig gebouwtje met een schuine wand van glas.

Binnen in de kas groeit een druif langs het glas, de druiven zijn allang geplukt.

Aan het eind van de tuin (of is het nou het begin) staat het huis. Een mooi statig gebouw waar het mij prachtig lijkt wonen.

Ik moet zeggen, ik heb mij kostelijk vermaakt. Zowel met het maken van de foto’s als met het maken van de HDR. En ik heb nog een heel voorraadje om mee te spelen.

6 gedachten over “Een volgend HDR probeersel

  1. Wowww, mooi zeg!
    Onderste een tikje licht van kleur, ik zou ‘m iets ‘steviger’ verwachten. Maar mooie camerastandpunten weer (vooral 1e en 4e foto) 🙂

  2. Bedankt voor de tip! Ik was inderdaad vergeten de wintertijd aan te passen.

    Ik had nog getwijfeld of ik de laatste er wel op zou zetten omdat hij helemaal uit de toon valt bij de anderen. Aldoende leert men 😀

  3. Deze zijn helemaal goed! Mooi hoor! De onderste nog niet. Is het een hoop werk voor je een foto af hebt? Want om iedere landschapfoto nou eerst een HDR behandelig van een half uur te geven… Kun je een tutorial maken? 🙂

  4. Marmein, ik vind niet dat die laatste uit de toon valt, hoor. Niet qua foto/onderwerp.
    Het is toch allemaal op dezelfde locatie genomen? Geeft juist variatie in de onderwerpen die je laat zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.