4 November, ochtend

Geen idee waarom en hoe ze hier komen, maar de laatste tijd stikt het in de kamer van de muggen. En het liefst lijken ze net voor mijn gezicht wat heen en weer te vliegen. Ze doen dat zo traag dat ik steeds weer denk ze wel met een hand te kunnen vangen, met het gevolg dat ik de hele avond in de lucht zit te grijpen, meestal zonder resultaat.

Maar hoe en waarom die beesten nou binnenkomen? Geen idee. Ik heb geen ramen en deuren open zover ik weet, zeker gisteren niet, en toch zaten er gisteravond weer meer in de kamer dan de dagen daar voor.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “4 November, ochtend”

  1. Laura avatar
    Laura

    Heb je ergens in huis stilstaand water dan….? 😕

  2. ineke avatar
    ineke

    Uit je openhaard hout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *