6 November, ochtend

Stom. Hartstikke stom. Marmein heeft zich vergist in de stekkers.  Toen ik zo’n anderhalve week geleden iets wilde frituren haalde ik zoals altijd even de stekker van de wasmachine uit het stopcontact omdat ik in de bijkeuken een stopcontact te weinig heb. Maar gisteren kwam ik er achter dat ik de stekker van de diepvries er uit had getrokken. En je raad het al, ik ben vervolgens vergeten die stekker weer terug te doen na het frituren. Nou was ik al van plan om de diepvries eens uit te mesten, maar dit is wel heel rigoureus.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “6 November, ochtend”

 1. Margo avatar

  Hoe zit dat dan met het alarm? Een vriezer geeft toch een alarm af als de temperatuur steigt?

 2. Marie-Claire avatar

  Ai.. Dus dat wordt koken, bakken en braden en de hele boel vervolgens weer invriezen ? 😕

 3. Laura avatar
  Laura

  Misschien dat je sommige dingen wel kan ‘redden’ ja.

  Nu een stickertje om alle snoeren heen doen met de naam van het apparaat? 💡
  Of met watervaste pen (er zijn er ook met dunne punt) op de stekkers schrijven
  (werkt uiteraard niet bij zwarte stekkers) :mrgreen:

 4. Laura avatar
  Laura

  Oei…. maar je schrijft over: ‘anderhalve week’……. idd: rigoreus 😯

 5. Marmein avatar
  Marmein

  Tja, zonder stroom geen alarm vrees ik. En na anderhalve week maakte de geur uit de diepvries wel duidelijk dat er niets te redden viel 😥

 6. Karin avatar

  Heerlijk! Zo waren wij in juni een paar dagen weg. In onze afwezigheid was er fiks onweer en sloeg het aardlek eruit.
  Voor de koelkast was het niet zo dramatisch (want behoorlijk leeg) maar wel voor de vriezer.
  Inderdaad alles ontdooit. Het begon al te stinken. Ik heb het integraal in de grijze afvalbak gegooid.
  Eerst had ik nog spijt dat ik niet de inhoud en verpakkingen gescheiden had. Maar toen de walm uit de kliko opsteeg was ik heel blij dat het deze kliko was die het eerst aan de beurt was…..

 7. Marmein avatar
  Marmein

  Hier hangt nu ook een stank rondom de kliko, ondanks het feit dat ik de vuilniszak waar ik alles in heb gestopt stevig dichtgeknoopt is. En ook deze kliko is gelukkig als eerste aan de beurt, al is dat pas donderdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *