Ochtend

8 November, ochtend

Rijdend over de oude IJsselbrug bij Zwolle zag ik zaterdag dat het licht wel heel mooi over de weilanden en de spoorbruggen viel. Voeg daar nog een mooie lucht bij en Marmein had reden genoeg om rechtsomkeer te maken. Ik bleek niet de enige fotograaf die een goed plekje zocht voor een opname. Ik heb nog even gewacht tot het zonnetje op de bruggen zou vallen maar uiteindelijk koos ik voor deze foto waarbij de zon nog net niet op de bruggen viel.

De foto kun je in een wat groter formaat bekijken door hier te klikken.

3 gedachten over “8 November, ochtend

  1. Ik heb al veel mooie foto’s van deze bruggen voorbij zien komen, (wist je dat Stefan Verkerk een speciale site aan de bouw heeft gewijd?) maar deze is echt supermooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.