9 November, ochtend

De avonden beginnen weer vroeg, en dan krijg ik altijd weer zin om kaarsjes te branden. Met een kat in huis heb ik deze kaarsjes wel graag achter glas, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. En omdat mijn vensterbank aardig kaal was en ik gisteren een paar grote lantaarns zag staan in de winkel heb ik die maar meegenomen. Gisteravond natuurlijk meteen kaarsen  in de lamp gezet en ze laten branden. Door de open metaalrandjes valt er nu een kantachtige schaduw op het gordijn er achter, een onverwacht maar grappig effect.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “9 November, ochtend”

  1. Ank avatar

    Mooi en sfeervol!

  2. Laura avatar
    Laura

    Een soort 1000-en-1-nacht kandelaars, mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *