11 November, ochtend

De hele zomer heb ik genoten van een salvia in mijn tuintje.  De meeste salvia’s bloeiden mooi maar kort, alleen een blauw-witte bloeide de hele zomer door. Om volgend jaar nog meer van die bloemen te kunnen genieten heb ik een paar weken geleden stekjes genomen van deze plant. Nu maar hopen dat ze goed aanslaan.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “11 November, ochtend

  1. Mijn blauwe regen die de tuinrenovatie niet heeft overleefd, gaat elders zijn nageslacht voortzetten. Ik heb veel zaad en het is al gebleken dat het zaad goed uitkomt en een mooie plant vormt. Wil je een blauwe regen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven