11 November, ochtend

De hele zomer heb ik genoten van een salvia in mijn tuintje.  De meeste salvia’s bloeiden mooi maar kort, alleen een blauw-witte bloeide de hele zomer door. Om volgend jaar nog meer van die bloemen te kunnen genieten heb ik een paar weken geleden stekjes genomen van deze plant. Nu maar hopen dat ze goed aanslaan.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “11 November, ochtend”

  1. Margo avatar

    Mijn blauwe regen die de tuinrenovatie niet heeft overleefd, gaat elders zijn nageslacht voortzetten. Ik heb veel zaad en het is al gebleken dat het zaad goed uitkomt en een mooie plant vormt. Wil je een blauwe regen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *