13 November, ochtend

Een tijd geleden trok ik uit de bak met afgeprijsde planten een plant met een rood-bruin bloemetje, op het naamkaartje stond cosmos atrosanguineus. Eenmaal thuis die moeilijke naam maar eens op internet opgezocht, het bleek om de chocoladeplant te gaan. Omdat hij die naam heeft vanwege zijn chocoladegeur ben ik natuurlijk meteen even met de neus er boven gaan hangen, en inderdaad, hij ruikt naar chocola. Dit weekend zal ik hem eens winterklaar maken, voor de vorst hem te pakken krijgt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “13 November, ochtend”

  1. Lenie avatar

    Nooit van gehoord… komen er ook vruchten aan? 😛 😳 🙄

  2. Rileo avatar

    Mooi product zo voor de sinterklaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *