Fotowandelingen HDR

Nog niet zo lang geleden….

Nu de bomen na de harde wind van de laatste dagen bijna allemaal kaal zijn, kan ik bijna niet geloven dat het nog maar twee weken geleden was dat ik door een prachtig herfstbos op de Horte liep. Nou ja, bos, het is meer een park met lange rechte lanen en hoge beuken. Iets wat ik ook wel weet te waarderen.

Het enige groen dat nog te vinden was op deze bonte plek was het mos aan de rand van het bos.

Alhoewel er nog heel wat blad aan de bomen leek te zitten, was er zo aan het bospad te zien ook al heel wat afgevallen.

Tegen het eind van de wandeling begon het al aardig donker te worden, gelukkig had ik een statief bij me en kon ik met een wat langere sluitertijd toch nog een foto maken.

Eén gedachte over “Nog niet zo lang geleden….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.