15 November, ochtend

Ik heb altijd ruzie met mijn mobieltje. Ik vergeet hem mee tenemen, ik hoor hem niet, of ik heb weer eens geen idee waar ik hem ook maar weer heb gelaten. De mensen die mij kennen weten dat het niet veel zin heeft om mij te bellen op mijn mobiele nummer, tenzij dit afgesproken is. Mijn voicemail luister ik meestal pas een paar dagen later af of helemaal niet omdat het dan waarschijnlijk toch al oud nieuws is.

Nu heeft men op het werk bedacht dat de vaste telefoons er uit moeten en iedereen een mobieltje moet krijgen. Ik was vast van plan dat nieuwe mobieltje op mijn bureau te laten liggen. Maar nu ik de komende maanden 2 dagen in Utrecht en 2 dagen in Amsterdam moet werken, heb ik hem toch maar mee naar huis genomen. De eerst volgende keer dat ik hem aan de lader leg vergeet ik hem vast.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “15 November, ochtend”

 1. Karin avatar

  Ik zou hem in mijn ‘werktas’ stoppen. Als ik ergens werk heb ik altijd een vaste tas waar de spullen inzitten die ik op mijn werk nodig heb. Pasje, portomonee met chipknip voor de kantine, etui met pennen, boek voor in de pauze, enz enz.
  Die staat altijd bij de kapstok klaar zodat ik ’s morgens vroeg niet hoef na te denken over wat er mee moet.

  Want na je werk hoef je de telefoon niet te horen. En op je werk staat je tas naast je bureau, toch?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  ik heb alleen een tas wanneer ik naar een ander kantoor ga. Dan blijf ik dus het probleem houden dat ik hem achter mijn eigen bureau niet heb, en daar ze de vaste telefoon er uit willen gooien heb ik hem daar dus ook nodig. Nou ja, dan mailen ze maar hoor…..

 3. Margo avatar

  Dan moeten ze jou wel een werk-mobiel geven. En ik zou dan even eisen dat je een iPhone nodig hebt zodat je ook je mail kunt ontvangen enzovoort! 😉

 4. Pat avatar
  Pat

  Marjon,

  Het beleid is mobiel tenzij bij ons. Echter het project doet daar niet moeilijk over, die volgen slechts het contactpersoon of doen naar eigen believen zonder tegengas. (Out of scoop leid tot een exception en zo verder…)

  Dus het bied nog kansen voor je, als je dat wilt …

 5. Laura avatar
  Laura

  Hmm 🙄 even vanuit een andere hoek:

  vergeet je ook je handtas, vergeet je je huissleutels (fiets-, auto-),
  je camera, een losse lens, je agenda… ❓

  kortom, bedenk eens waarom je niet op dat ding let,
  in plaats van zo’n ding niet bij je hoeven willen houden… 💡 😀
  Toch? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *