Ochtend

18 November, ochtend

Het gaat mij wel een beetje aan het hart, maar de skimmia in mijn voortuin moet er aan geloven. Het is een grote plant die net daar staat waar het nieuwe tuinpad straks gaat komen. Om een conifeer weg te kunnen halen moest ik de helft van de skimmia al wegsnoeien, dit weekend volgt de rest.

3 gedachten over “18 November, ochtend

  1. Als je nog even wacht kun je de skimmia takjes verkopen aan een bloemist. Het wordt immers weer kersttijd en zij gebruiken die in hun kerststukjes. Kan je skimmia toch nog schitteren op al die kerst-gedekte-tafels !

  2. Daar zijn de bladeren niet mooi genoeg voor vrees ik. De meesten zijn wat gelig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.