18 November, ochtend

Het gaat mij wel een beetje aan het hart, maar de skimmia in mijn voortuin moet er aan geloven. Het is een grote plant die net daar staat waar het nieuwe tuinpad straks gaat komen. Om een conifeer weg te kunnen halen moest ik de helft van de skimmia al wegsnoeien, dit weekend volgt de rest.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “18 November, ochtend”

 1. Rian avatar

  Als je nog even wacht kun je de skimmia takjes verkopen aan een bloemist. Het wordt immers weer kersttijd en zij gebruiken die in hun kerststukjes. Kan je skimmia toch nog schitteren op al die kerst-gedekte-tafels !

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Daar zijn de bladeren niet mooi genoeg voor vrees ik. De meesten zijn wat gelig.

 3. Rileo avatar

  De natuur gaat zijn gang..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *