Ochtend

19 November, ochtend

Meneer is gek op eten. Elke ochtend en elke middag wordt ik getrakteerd op een act van een kat die doet alsof hij in geen dagen gegeten heeft en nu eindelijk weer wat gaat krijgen. En wat hij voorgeschoteld krijgt wordt in een razend tempo naar binnen gewerkt.

Gisteravond heb ik in een klein flesje wat gaatjes geknipt en daar vervolgens wat brokjes in gedaan. Zo heeft meneer wat om mee te spelen en levert het nog wat op ook. Het dopje van de fles is eigenlijk iets te zwaar waardoor de fles op het schuine gedeelte komt te liggen, dat heeft weer tot gevolg dat bij een tik van Xarak de fles in een kringetje rond draait en tegen Xarak aan rolt. En dat vindt hij toch wel eng.

5 gedachten over “19 November, ochtend

  1. Knip de gaten niet te groot (zoals ik heb gedaan) Dan rollen er in een keer veel te veel uit en is het flesje zo leeg.

  2. We zien de laatste tijd niet zo veel meer van Xarak, van mij mag dat best wat vaker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.