21 November, ochtend

CollegaR ging donderdag naar een fotozaak op Urk. Of hij nog iets mee moest nemen voor mij. Nou, dat kon, ik wou nog een waterpasblokje dat op de flitsvoet geschoven kon worden. Handig voor panorama’s en hdr’s waarbij de foto’s van statief gemaakt worden. Op het statief zelf zit ook een klein waterpasje maar dat is natuurlijk niet handig omdat de kop waar de camera aan vast zit alle kanten op kan draaien. Het statief staat dan wel waterpas maar de camera hoeft dat helemaal niet te zijn. Nu nog even een onderwerp zoeken om op te gaan oefenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “21 November, ochtend”

  1. Laura avatar
    Laura

    Handig. Zo te zien kan je hier alle kanten mee op 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *