21 November, ochtend

CollegaR ging donderdag naar een fotozaak op Urk. Of hij nog iets mee moest nemen voor mij. Nou, dat kon, ik wou nog een waterpasblokje dat op de flitsvoet geschoven kon worden. Handig voor panorama’s en hdr’s waarbij de foto’s van statief gemaakt worden. Op het statief zelf zit ook een klein waterpasje maar dat is natuurlijk niet handig omdat de kop waar de camera aan vast zit alle kanten op kan draaien. Het statief staat dan wel waterpas maar de camera hoeft dat helemaal niet te zijn. Nu nog even een onderwerp zoeken om op te gaan oefenen.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “21 November, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven