23 November, ochtend

Toen ik gistermorgen de kamer instapte, zag ik door het raam de maan prachtig schijnen. Nu sinterklaas weer in het land is en de maan ook nog een beetje door de bomen scheen, moest ik wel een foto maken. Maar goed ook, want even later was de maan achter de wolken verdwenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “23 November, ochtend”

 1. marja pieters avatar
  marja pieters

  geweldig, marmein ! een prachtig startmoment van de dag ! bedankt !!

 2. Laura avatar
  Laura

  Zo probeer ik ze ook wel eens te maken, maar áls ik haar al scherp krijg komt er
  alleen een witte druppel in beeld 😉

  Ze is prachtig, en die rechtopgaande takjes maken het helemaal af 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *