26 November, ochtend

Hier in het Zwolsche helaas geen sneeuw, maar wel een prachtige waas van rijp. En met een vrije dag kon ik daar heerlijk van genieten. Zodra het licht genoeg was heb ik dan ook een zachte bodem van regenkleding in mijn fietstas gemaakt en daar de camera en twee extra lensen op gelegd. Amper 5 minuten later was ik bij de Vreugderijkerwaard. Maar voor ik de gemaakte foto’s op dit blog kan zetten moet ik eerst even aan de schoonmaak, er komt straks een loge dus met het er hier wel een beetje toonbaar uitzien en aan het eind van de week is dat bij mij meestal niet het geval. Jullie moeten het voor nu dus even doen met deze ene foto.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 November, ochtend”

  1. Jetske avatar

    Prachtige kristallen kelkjes heb je vastgelegd.

  2. Hannie. avatar

    Van deze ene geniet ik al, laat staan de volgenden.

  3. Fokkio avatar

    Rijp is mooier dan sneeuw vind ik. Je hebt dit prachtig van dichtbij vastgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *