Ochtend

26 November, ochtend

Hier in het Zwolsche helaas geen sneeuw, maar wel een prachtige waas van rijp. En met een vrije dag kon ik daar heerlijk van genieten. Zodra het licht genoeg was heb ik dan ook een zachte bodem van regenkleding in mijn fietstas gemaakt en daar de camera en twee extra lensen op gelegd. Amper 5 minuten later was ik bij de Vreugderijkerwaard. Maar voor ik de gemaakte foto’s op dit blog kan zetten moet ik eerst even aan de schoonmaak, er komt straks een loge dus met het er hier wel een beetje toonbaar uitzien en aan het eind van de week is dat bij mij meestal niet het geval. Jullie moeten het voor nu dus even doen met deze ene foto.

3 gedachten over “26 November, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.