HDR Ochtend

28 November, ochtend

Vrijdagmorgen ben ik op een prachtig plekje bij de IJssel geweest.Mooi, maar een gevaarlijke plek om te zwemmen aan het eigenaardige bord te zien. Niet dat ik dat van plan was op die koude ochtend.  Eigenlijk zou ik weer die kant op moeten gaan, het zonnetje breekt net door en het zal er nu net zo mooi zijn als toen. Maar het is wel heel erg lekker warm hier binnen, en de vogels vliegen af en aan wat een prachtig gezicht is. Ik moet dus nog even wat moed verzamelen……

7 gedachten over “28 November, ochtend

  1. WOW ! 😯 Wat is dit weer mooi !

    Echt een sprookje !
    Ik heb nog geen tijd gehad om te ontdekken hoe het HDR fotograferen gaat, maar ik word zo langzamerhand wel erg nieuwsgierig !!

  2. ik kende de techniek niet tot ik het bij jou las, heel apart
    ja, vervreemdend, dat is het woord
    of magisch realistisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.