28 November, ochtend

Vrijdagmorgen ben ik op een prachtig plekje bij de IJssel geweest.Mooi, maar een gevaarlijke plek om te zwemmen aan het eigenaardige bord te zien. Niet dat ik dat van plan was op die koude ochtend.Ā  Eigenlijk zou ik weer die kant op moeten gaan, het zonnetje breekt net door en het zal er nu net zo mooi zijn als toen. Maar het is wel heel erg lekker warm hier binnen, en de vogels vliegen af en aan wat een prachtig gezicht is. Ik moet dus nog even wat moed verzamelen……

Berichten gemaakt 3317

7 gedachten over “28 November, ochtend

 1. WOW ! šŸ˜Æ Wat is dit weer mooi !

  Echt een sprookje !
  Ik heb nog geen tijd gehad om te ontdekken hoe het HDR fotograferen gaat, maar ik word zo langzamerhand wel erg nieuwsgierig !!

 2. ik kende de techniek niet tot ik het bij jou las, heel apart
  ja, vervreemdend, dat is het woord
  of magisch realistisch

 3. De reflectie van de wolken in het water geeft ’n bijzondere uitstraling šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven