1 December, ochtend

Afgelopen zondag heb ik toch even mijn warm houtkacheltje verlaten om wat foto’s te maken. Ik kwam terecht op een dijk van stenen die in de IJssel uitkwam. Overal op de stenen waren kleine witte bolletjes te zien. Van dichterbij bekeken bleken het mosjes met een laagje rijp  te zijn.

Het bleek nog knap lastig om op de ijskoude gladde stenen een goede houding te vinden om de mosjes vanuit een goede hoek te fotograferen. Het makkelijkst was het nog om gewoon languit op de stenen te gaan liggen. Het was wel even uitkijken wanneer er een groot vrachtschip voorbij kwam i.v.m. de golfslag.

Met  de kou viel het eigenlijk best mee, zelfs toen ik languit op de hobbelige stenen lag. Na het opstaan bleken de stenen wel meer groene aanslag te hebben dan ik dacht, mijn broek was knap groen geworden. Nou ja, wat maakt het uit, ik ben gewoon lekker aan het fotograferen geweest.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

7 reacties op “1 December, ochtend”

 1. Jetske avatar

  Ik sluit me bij Margo aan, nou ja bijna dan. 😉 Schitterend!

 2. Marie-Claire avatar

  Prachtig, kunstwerkjes van moeder natuur, vastgelegd door Marmein..

 3. Ank avatar

  Supermooi!

 4. Rileo avatar

  Oei!
  Daar zitten hele mooie tussen vooral de eerste.
  Mooi gedaan.

 5. nelleke avatar
  nelleke

  Schitterend!!!!!!!!!!! Om stil van te worden!!

 6. marleen avatar

  Fantastisch fotowerk Marmein! Ongelooflijk mooi:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *