2 December, ochtend

Ik hoef mij niet meer af te vragen wat ik dit weekend zal gaan doen. De knop van de mengkraan in mijn douche is dolgedraaid waardoor hij niet meer open te draaien is. Ik heb daarom de knop er maar afgebroken zodat ik met een waterpomptang de kraan open en dicht kan draaien. Wel heel toepasselijk trouwens, de naam van die tang.

Dit weekend wordt het dus een nieuwe douchekraan uitzoeken en installeren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “2 December, ochtend”

  1. Margo avatar

    Ik dacht in eerste instantie tegen een capuccinno aan te kijken! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *