3 December, ochtend

Je kent ze vast wel, die carrousels met engeltjes en belletjes waar je kaarsjes onder aan stak zodat de engeltjes rond draaiden en steeds een belletje deden tinkelen. Afgelopen weekend zag ik in een winkeltje iets soortgelijks maar dan heel klein, zonder belletjes en met rendiertjes in plaats van engeltjes. k kon hem niet laten staan.

Onder de rendieren is een waxinelichthouder om de rendieren te laten rennen. Maar het kaarsje is helemaal niet nodig. Alleen al door de warme lucht die van de verwarming komt draait de carrousel rond.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “3 December, ochtend”

  1. Beyond Vision avatar

    Helemaal geweldig, dat is echt jeugdsentiment, zoiets hadden wij thuis ook

  2. Lenie avatar

    Ja, herkenbaar! Nostalgie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *