11 December, ochtend

Zo langzamerhand begint het tijd te worden om over de kerst na te denken. Neem ik een kerstboom? En zo ja, welke kleur gaat de versiering krijgen dit jaar? Hier en daar pik ik al wat versiering mee, tot nu toe alleen wit en zilver, dat zullen dan de kleuren wel worden. Lekker makkelijk, want dat was het 2 jaar geleden ook. Als ik de spullen die ik gekocht heb van dicht bij bekijk zijn het eigenlijk maar rare dingen. Vooral de witte bolletjes die denk ik sneeuwvlokken moeten voorstellen. Ik heb ze maar even aan de gordijnroe gehangen, maar wat ik er nu echt mee moet?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “11 December, ochtend”

 1. Margo avatar

  Over je kerstboom geen slingeren. Sneeuwvlokjes. Leuk toch? :mrgreen:

 2. Margo avatar

  En anders kun je er altijd nog een bolletjessjaal van breien! :mrgreen:

 3. Anita avatar

  Je kunt Xarak er vast ook blij mee maken! Of hangt hij al in de gordijnen?
  Groet, Anita

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Xarak is een heel luie kat. Bovendien is hij vreselijk bang voor speeltjes aan een touwtje. Ooit met zijn kop hard tegen de tafelpoot geknald toen hij zo’n speeltje achterna zat. Sindsdien rent hij de kamer uit wanneer ik hem probeer te laten spelen met zo een speeltje.

 5. Ger avatar
  Ger

  Ik heb ze in een guirlinde gewikkeld. En buiten tussen een buxus met lichtjes erin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *