Ochtend

11 December, ochtend

Zo langzamerhand begint het tijd te worden om over de kerst na te denken. Neem ik een kerstboom? En zo ja, welke kleur gaat de versiering krijgen dit jaar? Hier en daar pik ik al wat versiering mee, tot nu toe alleen wit en zilver, dat zullen dan de kleuren wel worden. Lekker makkelijk, want dat was het 2 jaar geleden ook. Als ik de spullen die ik gekocht heb van dicht bij bekijk zijn het eigenlijk maar rare dingen. Vooral de witte bolletjes die denk ik sneeuwvlokken moeten voorstellen. Ik heb ze maar even aan de gordijnroe gehangen, maar wat ik er nu echt mee moet?

5 gedachten over “11 December, ochtend

  1. Xarak is een heel luie kat. Bovendien is hij vreselijk bang voor speeltjes aan een touwtje. Ooit met zijn kop hard tegen de tafelpoot geknald toen hij zo’n speeltje achterna zat. Sindsdien rent hij de kamer uit wanneer ik hem probeer te laten spelen met zo een speeltje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.