13 December, ochtend

Gisteren was het alweer een jaar geleden dat ik naar Costa Rica vertrok, gek, zo lang geleden voelt dat helemaal niet. Nu ben ik druk bezig om een fotoboek van mijn foto’s te maken, wat met een keuze uit 3000 foto’s nog een hele kluif is. Ik heb de kerst maar als doel gesteld, zodat ik een stok achter de deur heb. Waar ik het af laat drukken weet ik al, dat wordt top-fotoalbum. Daar heb ik een klein testboekje af laten drukken dat een prima kwaliteit had.

Nog de foto’s van 5 dagen verwerken en daarna het album samenstellen. Nog even stevig doorwerken dus.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “13 December, ochtend”

 1. Margo avatar

  De foto’s zijn het zeker waard!

 2. Jetske avatar

  Dan heb je misschien nog wat extra vrije dagen met de kerst, om deze klus te klaren.
  Met zoveel prachtige foto’s lijkt het me ook heel moeilijk om een keuze te maken.

 3. Ank avatar

  Het is inderdaad altijd een hele klus zo’n fotoboek, met name om de foto’s te selecteren, ik ken dat.
  Dit is een superfoto van deze kolibri!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *