Ochtend

15 December, ochtend

Al sinds Xarak bij mij woont, bijna negen jaar, heeft hij de aanval in gezet op de knopen aan mijn dekbedovertrek. Het is maar een akelig geluid wanneer de knoop tussen zijn tanden vandaan schiet. Het klinkt dan alsof er een tand bij hem afbreekt. Vanmorgen bij het opstaan hoorde ik iets hards en kleins op de grond vallen. Gelukkig bleek het een knoop te zijn. Nog twee te gaan.

Eén gedachte over “15 December, ochtend

  1. Die Xarak! Het is me er ook eentje! Die knopen zijn kennelijk van een materiaal gemaakt dat een bepaalde aantrekkingskracht uitoefent op katten. Die van mij zaten altijd aan knopen te rukken die ik toen aan kussens op de bank had.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.