16 December, ochtend

Wanneer ik naar mijn werk fiets, kom ik over hoge brug over het Zwolle-IJsselkanaal. Vanaf het hoogste punt kijk ik dan onder andere uit over het industrieterrein Voorst. Gisteren heb ik mijn statief maar eens onder de snelbinders gebonden om een foto van al die lichtjes te maken. Ik had gehoopt op wat meer blauw in de lucht, maar helaas, de wolken waren blijven hangen.

Om een grotere versie te zien van de foto te kunnen bekijken kun je hier klikken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “16 December, ochtend”

  1. Hannie. avatar

    Helaas????? Juist mooi zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *