Winter in het Engelsewerk

Vrijdag was het een prachtige witte wereld en was ik ook nog eens vrij. Maar tegen de tijd dat ik naar buiten ging, was de lucht helaas weer grijs. Ik ben er toch maar even op uit gegaan, niet te ver omdat uit die grijze wolken wel eens een dik pak sneeuw kon vallen. Het werd dus het Engelsewerk.

Het was op deze grijs/witte dag nog rustig in het park. Ik kon dus rustig mijn foto’s maken zonder mij zorgen te maken dat er elk moment mensen door het beeld konden lopen.

Het maken van winterfoto’s viel nog niet mee. Een erg dik pak was er niet gevallen, bij een iets andere hoek van kijken leek de wereld ineens een stuk minder wit. Het werd dus een beetje uitkienen vanuit welk standpunt ik nog wel een winterse foto kon maken.

In het park staat een groot wiel dat afkomstig is uit een mijn in Duitsland.

Natuurlijk staan er veel bomen in het park, zoals deze prachtige noestige boom.

Alleen de boomstammen en de hedera zorgen voor wat kleur in dit winterse landschap.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

3 reacties op “Winter in het Engelsewerk”

 1. Ina avatar

  Nou ja zeg nog steeds niemand gereageerd.??
  ik heb vanmorgen je foto’s van Zwolle in Zwolle
  voor het eerst gezien niet gereageerd
  maar wederom fraai, heerlijk die winterse taferelen

  Ik heb je weblog aan laten staan op de computer
  dus wie weet vraagt Isala nog om een repartage 😉

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Zeg Ina, zo langzamerhand krijg ik het idee dat je in het ziekenhuis ligt en er niet op bezoek bent……

 3. Laura avatar
  Laura

  Mooi, weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *