Vrijdag was het een prachtige witte wereld en was ik ook nog eens vrij. Maar tegen de tijd dat ik naar buiten ging, was de lucht helaas weer grijs. Ik ben er toch maar even op uit gegaan, niet te ver omdat uit die grijze wolken wel eens een dik pak sneeuw kon vallen. Het werd dus het Engelsewerk.

Het was op deze grijs/witte dag nog rustig in het park. Ik kon dus rustig mijn foto’s maken zonder mij zorgen te maken dat er elk moment mensen door het beeld konden lopen.

Het maken van winterfoto’s viel nog niet mee. Een erg dik pak was er niet gevallen, bij een iets andere hoek van kijken leek de wereld ineens een stuk minder wit. Het werd dus een beetje uitkienen vanuit welk standpunt ik nog wel een winterse foto kon maken.

In het park staat een groot wiel dat afkomstig is uit een mijn in Duitsland.

Natuurlijk staan er veel bomen in het park, zoals deze prachtige noestige boom.

Alleen de boomstammen en de hedera zorgen voor wat kleur in dit winterse landschap.