26 Decmber, ochtend

Vanmorgen ben ik maar eens aan de wandel geweest in het Heerder bos. Sinds er sneeuw ligt had ik dat nog niet gedaan. Wat was dat heerlijk, er lag ook nog veel meer sneeuw dan ik had gedacht. Ik heb natuurlijk weer veel te veel foto’s gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “26 Decmber, ochtend”

 1. Ank avatar

  Van zo’n mooie omgeving kun je toch nooit TEVEEL foto’s maken 😐

 2. Margo avatar

  Dat vind ik ook, wat Ank zegt. Kom maar op met due foto’s! 😀

 3. Laura avatar
  Laura

  ’t ligt hier nog mooi op de takken iig, hier is het al weggewaaid 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *