27 December, ochtend

Gistermiddag ben ik tegen zonsondergang nog even naar de Vreugderijkerwaard gefietst, in de hoop een mooie zonsondergang te zien. Maar de zon kon helaas geen gaatje in het wolkendek ontdekken waardoor het een grijze zonsondergang werd. Verder was het te donker om nog te fotograferen en ik besloot dan ook weer snel om naar huis te gaan. Wel met het voornemen om vandaag er naartoe te wandelen omdat ik daar en onderweg weer allerlei moois gezien had.

Maar gisteravond begon het te regenen en zette de dooi in. Ik ga vandaag de wandeling nog wel maken, een beetje bewegen is nooit weg na de kerstdagen, maar of de mooie sneeuwduinen en het ijs er dan nog is? Ik vrees dat ze in ieder geval flink aangetast zullen zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “27 December, ochtend”

  1. Margo avatar

    Als dat zo is weet je in ieder geval waar je heen moet ingeval er weer een pak valt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *