Ochtend

27 December, ochtend

Gistermiddag ben ik tegen zonsondergang nog even naar de Vreugderijkerwaard gefietst, in de hoop een mooie zonsondergang te zien. Maar de zon kon helaas geen gaatje in het wolkendek ontdekken waardoor het een grijze zonsondergang werd. Verder was het te donker om nog te fotograferen en ik besloot dan ook weer snel om naar huis te gaan. Wel met het voornemen om vandaag er naartoe te wandelen omdat ik daar en onderweg weer allerlei moois gezien had.

Maar gisteravond begon het te regenen en zette de dooi in. Ik ga vandaag de wandeling nog wel maken, een beetje bewegen is nooit weg na de kerstdagen, maar of de mooie sneeuwduinen en het ijs er dan nog is? Ik vrees dat ze in ieder geval flink aangetast zullen zijn.

Eén gedachte over “27 December, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.