Ochtend

1 Januari, zaterdag

Het klokje rond alweer, zowel op de kalender als op mijn camera. Bij het maken van drie foto’s voor een hdr-foto is mijn camera voor de derde keer begonnen met tellen bij 1.  Dat betekend dat in 14 maanden tijd er 20.000 opnames zijn gemaakt. Onvoorstelbaar, wat een getal. Een kwart daarvan waren natuurlijk voor rekening van Costa Rica, en met hdr gaat het ook heel hard, maar toch, het blijft een groot getal. Hoe dan ook, het was weer een fotogeniek jaar.

Ik wil jullie bij deze hartelijk bedanken voor jullie reacties en lieve mailtjes. En deze wens mag natuurlijk ook niet ontbreken:

Een heel gelukkig en fotogeniek nieuwjaar!!

12 gedachten over “1 Januari, zaterdag

 1. marmein,

  wens jou ook een prachtig 2011 ! en blijf vooral je foto’s maken ! natuurlijk in goede gezondheid en met veel verve !

 2. Jij ook een heel goed en gezond nieuwjaar gewenst. Ook in het komend jaar hoop ik je te volgen en je mooie foto’s te bewonderen.

 3. Eensgelijks en dank voor de vele fotoinspiratie die je overdraagt en de mooie natuurverhalen die zowel in woord en beeld vertelt !

 4. Marjon, ik wens jou en Xarak ook een heel goed en gezond 2011, dat we voorlopig maar weer een jaar lang van je prachtige inspirerende foto’s mogen genieten 😛

 5. Jij ook een gelukkig en goed fotogeniek jaar
  En dat ik persoonlijk van die fotogenieke momenten weer mag meemaken 🙂

 6. Voor jou en de bezoekers van je site een heel gelukkig en fotogeniek 2011,dat we weer mogen genieten van je mooie foto wandelingen en je dagelijkse fotomomenten.

 7. Wil ik toch ook gauw nog even bijhoren in dit rijtje geluk.
  Mooi werk geleverd Marmein mijn bewondering heb je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.