2 Januari, zondag

Vroeger bakte mijn oma ze in grote aantallen, en als kinderen mochten wij er dan onbeperkt van eten, nieuwjaarsrolletjes. Heerlijk was dat. Later, toen ik in Zeist woonde, kreeg ik met de kerst altijd een doos van deze rolletjes van mijn moeder mee, ze waren toen der tijd alleen in het noorden van het land te krijgen. Nu zijn ze overal te koop, natuurlijk heb ik er een kleine doos van gekocht, lekker.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “2 Januari, zondag”

 1. Kwebbel avatar

  Lekker als ontbijt ook 😉
  Heb ze zelf gebakken maar die dingen zijn veeeeel te lekker dus ik mag binnenkort wel weer aan de slag.

 2. Ina avatar

  Zelf gebakken toch het lekkerst

 3. Roos avatar

  Niet gevuld met slagroom??? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *