2 Januari, zondag

Geplaatst op

Vroeger bakte mijn oma ze in grote aantallen, en als kinderen mochten wij er dan onbeperkt van eten, nieuwjaarsrolletjes. Heerlijk was dat. Later, toen ik in Zeist woonde, kreeg ik met de kerst altijd een doos van deze rolletjes van mijn moeder mee, ze waren toen der tijd alleen in het noorden van het land te krijgen. Nu zijn ze overal te koop, natuurlijk heb ik er een kleine doos van gekocht, lekker.

3 reacties op “2 Januari, zondag&rdquo

  1. Lekker als ontbijt ook ;-)
    Heb ze zelf gebakken maar die dingen zijn veeeeel te lekker dus ik mag binnenkort wel weer aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.