11 Januari, dinsdag

Geplaatst op

Het was nog lekker buiten, toen ik na het werk thuis kwam. En omdat er nog een grote zak met narcisbollen in de garage lag heb ik die eindelijk eens in de grond gestopt. Een beetje laat natuurlijk, maar ach, dan bloeien ze gewoon wat later. Deze bol van een keizerskroon moet ook nog de grond in, met een beetje geluk jaacht hij de mol weg die sinds vorig jaar in mijn tuin woont.

3 reacties op “11 Januari, dinsdag&rdquo

  1. Bollen planten wil ik ook nog doen. Ik was in November druk met het vrijmaken van een mooi plekje en ik dacht dat ik nog tijd genoeg had……..

  2. Ja keizerskronen zijn giftig hè? Dus waarschijnlijk dat hij de mol niet weg, maar wel de dood in jaagt.

  3. Het is de geur van de bol die een mol weg jaagt. En toen ik de bol vanmorgen fotografeerde, kon ik dat wel begrijpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.