15 Januari, zaterdag

Gisteren ben ik even naar Hattem gereden om te kijken hoe hoog de IJssel daar stond. Knap hoog dus. Het bruggetje waar ik wel eens overheen ga om bij de IJssel te fotograferen eindigt nu in een grote plas water.

De verkeersborden hebben nu ineens een heel andere functie, ze geven aan waar zo ongeveer de weg loopt.

Ik ben niet de enige die is komen kijken en die foto’s maakt van het gebeuren.

Een paar wagens wagen zich het water in. Van een andere fotograaf krijg ik te horen dat ze aangespoelde rommel gaan weghalen bij een boerderij die in dit nieuwe meer op een terp staat.

Dat moet een spannend tochtje voor ze zijn, iets waarop op menig verjaardagsfeestje nog over verteld gaat worden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

Eén reactie op “15 Januari, zaterdag”

  1. Ank avatar

    Het blijft een indrukwekkend gezicht. Ik kan me nog herinneren dat dat bruggetje compleet onder water stond en dat enkel het bordje met Hattem erop boven het water uitstak, dat is ongeveer 10-15 jaar geleden denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *