17 Januari, maandag

Gistermorgen had ik nog een klein uurtje over, die heb ik gebruikt om nog even bij de IJssel te kijken. Dit keer bij Wapenveld in de buurt. Heel ver kwam ik niet, de weg naar de rivier stond onder water.  Ik ben toen via het bos verder gaan wandelen richting de rivier. Ook het bos stond deels onder water. Een vreemd gezicht, zo’n waterbos.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “17 Januari, maandag”

 1. Laura avatar
  Laura

  Een bos met reflectie 😉

 2. Hans avatar

  Of een mangrovebos….

 3. st@@rt avatar

  FIELSTEERT. Ik lees net dat “jonge blom” jarig is! :mrgreen:

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Dankjewel Staart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *