Omdat ik woensdag overdag niet thuis was had de postbode het pakketje in de garage gezet. Eenmaal binnen bleken er maar liefst 6 flessen wijn in te zitten. Wie zou dat mij nou sturen? Snel las ik het kaartje: “Hartelijk gefeliciteerd! Van je nog steeds niet ex”.

En laat ik nou maar niet kunnen bedenken wie mij dit gestuurd heeft. Voor de zekerheid heb ik even het adres op de doos gecontroleerd, maar het was toch echt voor mij bestemd. De doos komt bij het meisje van de sluiterij vandaan, misschien dat dat een clou is? Dat het iets met het bloggen te maken heeft? Al mijn collega’s lijken nergens van af te weten, die grappen alleen dat mij blijkbaar nog niet verteld is dat ik straks geen baas meer heb….

Ik heb getwijfeld of ik dit logje wel zou maken, de zender/ster  had waarschijnlijk gedacht dat ik direct zou weten van wie het pakket kwam, en dan zou dit logje kwetsend kunnen zijn. Of de zender heeft het juist expres gedaan en verwacht juist dat ik dit logje zou maken…. Wie o wie maakt dat ik nu al twee dagen aan het puzzelen ben…….

Oja, er is ook nog een mogelijkheid dat in de winkel de kaartjes omgewisseld zijn, misschien dat ik toch nog even een mailtje naar het meisje moet sturen.