21 Januari, vrijdag

Omdat ik woensdag overdag niet thuis was had de postbode het pakketje in de garage gezet. Eenmaal binnen bleken er maar liefst 6 flessen wijn in te zitten. Wie zou dat mij nou sturen? Snel las ik het kaartje: “Hartelijk gefeliciteerd! Van je nog steeds niet ex”.

En laat ik nou maar niet kunnen bedenken wie mij dit gestuurd heeft. Voor de zekerheid heb ik even het adres op de doos gecontroleerd, maar het was toch echt voor mij bestemd. De doos komt bij het meisje van de sluiterij vandaan, misschien dat dat een clou is? Dat het iets met het bloggen te maken heeft? Al mijn collega’s lijken nergens van af te weten, die grappen alleen dat mij blijkbaar nog niet verteld is dat ik straks geen baas meer heb….

Ik heb getwijfeld of ik dit logje wel zou maken, de zender/ster  had waarschijnlijk gedacht dat ik direct zou weten van wie het pakket kwam, en dan zou dit logje kwetsend kunnen zijn. Of de zender heeft het juist expres gedaan en verwacht juist dat ik dit logje zou maken…. Wie o wie maakt dat ik nu al twee dagen aan het puzzelen ben…….

Oja, er is ook nog een mogelijkheid dat in de winkel de kaartjes omgewisseld zijn, misschien dat ik toch nog even een mailtje naar het meisje moet sturen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “21 Januari, vrijdag”

 1. Marie-Claire avatar

  Hmmm… vroeg Valentijnskadootje.. misschien dat Slijtermeisje een foutje heeft gemaakt ?

 2. Margo avatar

  Raadselachtig en spannend! Ken jij het slijterijmeisje persoonlijk? De gulle gever moet toch ook weten dat je jarig was!
  Ik zou de wijn lekker opdrinken. Jammer dat je niet om de hoek woont anders kwam ik even helpen. :mrgreen:

 3. Margo avatar

  Zijn het alle zes Zuid-Afrikaanse wijnen? Is dat misschien een hint? (Ik niet dus 😉 )

 4. Ina avatar

  Jammer dat ik niet zo van de wijn ben
  eigenlijk helemaal niet van de drank maar dat is hier niet aan de orde
  want jij zit dus met 6 flessen drank opgescheept
  dus hulp heb je van mij niet
  Ben benieuwd wie er achter zit net wat Margo zegt
  degene die moet toch je verjaardag wete.

 5. Ank avatar

  Grapje van Frank??? En dat hartelijk gefeliciteerd, kan dat kloppen, had je iets te vieren?

 6. Laura avatar
  Laura

  Hahahaha… grappig en tegelijkertijd heel ergerlijk 😉

  Vorig jaar heb ik het ook gehad met een kaartje aan een plant die bij me op de stoep stond: met alleen initialen. Je zou denken dat de bel dan snel gaat rinkelen, maar nee, op dat moment niet… 🙄

  Een telefoontje naar de bezorger bracht in ieder geval de plaats van de opdrachtgever naar boven. Voor mij was dat uiteindelijk voldoende, wist ik wie het was en heb ik de gulle gever kunnen bedanken voor zijn prachtige orchidee 😀
  (die dit jaar voor de 2e keer bloeide met 14 bloemen… goh!)

  Dus ik hoop voor jou dat je er gauw achter komt, alle sporen natrekken…! 🙂

 7. Laura avatar
  Laura

  PS Leuk voorval was nog dat zijn vrouw van niks wist toen ik hen belde 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *